Sociamediabord.nl is onderdeel van KnowHowww (Kamer van Koophandel: 24285122), hierna te noemen Socialmediabord.nl, verleent u hierbij toegang tot https://www.socialmediabord.nl/ (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

KnowHowww & Socialmediabord.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

KnowHowww en Socialmediabord.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van KnowHowww.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met KnowHowww.Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. KnowHowww oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan KnowHowww nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij KnowHowww en haar bezoekers.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van KnowHowww, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

0
Connecting
Please wait...
Stuur ons een bericht

Helaas is er momenteel niemand beschikbaar. Stuur ons eenvoudig een bericht.

Naam
* Email
* Describe your issue
Chat starten

Snel informatie nodig?
Bekijk onze Veelgestelde vragen.

* Naam
Email
Chat met ons!
Feedback

Ben je tevreden met onze klantenservice? Laat vrijblijvend jouw feedback achter.

Hoe beoordeel je onze klantenservice?